Aardgasvrij op Building Holland

Meer artikelen
Gasfornuis met aardgas

Een van de grootste opgaven de komende jaren is bestaande woningen en gebouwen loskoppelen van aardgas. Met het thema 'Ben jij al #klaarvooraardgasvrij?' bereidt RVO.nl u graag voor tijdens Building Holland. Zo kunnen we u wijzen op een nieuwe innovatieregeling voor aardgasvrije wijken, woningen en gebouwen.

Building Holland is hét jaarlijkse innovatieve event voor de bouw- en vastgoedsector. Ongeveer 15 duizend bezoekers en 230 standhouders komen op 17, 18 en 19 april samen in de RAI Amsterdam. Hier kunnen bouwprofessionals, gemeenten en woningcorporaties zich verdiepen in verduurzaming en innovatie.

Presentaties over aardgasvrij bouwen

RVO.nl is 3 dagen lang aanwezig op Building Holland. In korte presentaties vertellen we u alles over de uitdagingen en kansen rond aardgasvrij bouwen, zoals:

  • Hoe combineert u aargasvrij met circulair en bijna energieneutraal bouwen (BENG)?
  • Hoe verlopen de ontwikkelingen met aardgasvrije wijken?
  • Welke subsidies en regelingen zijn er om uw aardgasvrije doelen te verwezenlijken?

Klaar voor - strook banner

Nieuwe subsidieregeling

In een aparte presentatie wijzen we u graag op de innovatiesubsidie Aardgasvrije wijken, woningen en gebouwen. Vanaf 3 april 2018 is de subsidieregeling geopend met als doel een aardgasvrije gebouwde omgeving te versnellen. De rijksoverheid stelt € 12,8 miljoen beschikbaar.

Applicatie met aardgasvrije projecten

Bent u benieuwd naar bewezen technieken en goede praktijkvoorbeelden van een aardgasvrije gebouwde omgeving? Bekijk dan op de stand van RVO.nl de nieuwe applicatie Podium duurzame gebouwen. Hierop vindt u tientallen voorbeeldprojecten uit het hele land kunt. Heeft u zelf een interessant project rond aardgasvrije wijken, circulair bouwen of BENG? Zet die dan letterlijk op deze digitale kaart

Vragen over duurzaam bouwen

RVO.nl verzorgt de presentaties op de Link Stage. Na afloop van de presentaties beantwoorden we graag uw vragen. Bijvoorbeeld over duurzame warmte, wetgeving rondom energiebesparing, zoals het energielabel C voor kantoren, en financiële regelingen. Bezoek ons hiervoor ook op onze stand 11.036.

Meld u nu aan!

Registreer u nu voor Building Holland

Meer weten?

Innovatiesubsidie voor aardgasvrije gebouwde omgeving € 12,8 miljoen

Service menu right