Connecting Health IT Duitsland

Meer artikelen
Health deal - patiënt met verzorger

Heeft u ambities om de Duitse eHealth markt te betreden? Of wilt u uw afzetmarkt in Duitsland verder vergroten en de juiste partners vinden? Ga dan mee naar de beurs connecting Healt IT (ConhIT) in Berlijn.

ConhIT

Task Force Health Care organiseert in samenwerking met het NBSO Stuttgart van 16 tot 18 april 2018 een bezoekreis naar de connecting Health IT. Dit is de grootste eHealth/Health IT-beurs in Europa.

Dit is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen actief in de gezondheidszorg en vooral werkzaam op het gebied van:

  • eHealth: slimme oplossingen om bestaande middelen in de gezondheidszorg zoals informatie, financiering en geneesmiddelen beter en efficiënter te gebruiken. Diensten en technologie die het  mogelijk maken: op afstand patiënten te monitoren; snellere informatieverspreiding; vergroten van de toegang tot gezondheidszorg; digitale consultaties
  • mobility & vitality: producten en diensten ten behoeve van ouderen- en gehandicaptenzorg met als doel patiënten zo lang mogelijk zelfstandig (thuis) te laten wonen.

Programma

  • Bezoeken aan conhIT
  • Individuele partnering met relevante partijen voor uw bedrijf/organisatie
  • Collectieve bezoeken naar relevante organisaties in/en rondom Berlijn waaronder Vivantes
  • Netwerkrecepties
  • Een panel waar de Nederlandse delegatie wordt voorgesteld
  • Deelname aan de Dutch Digital Health Night, een pitchevenement waar Nederlandse en Duitse partijen producten presenteren
  • Begeleiding en kennisoverdracht door de sectorexpert van de Taskforce en het NBSO.

Deelname

Wilt u deelnemen? Meld u vóór 23 maart aan bij Task Force Health Care. Er zijn nog plekken beschikbaar.

De kosten voor deelname aan de health missie bedragen € 595 voor TFHC-leden en € 795 voor niet-leden. Bedragen zijn exclusief BTW en exclusief reis- en verblijfskosten.

50% korting: mogelijk komt u in aanmerking voor een SIB missievoucher, die vanuit RVO.nl wordt aangeboden. Met een missievoucher krijgt u een financiële tegemoetkoming op de deelnamekosten. Op de SIB Missievoucher pagina vindt u meer informatie en kunt u een missievoucher aanvragen. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Guido Danen van de Task Force Health Care via  +31 70 219 9000 of guido.danen@tfhc.nl.

Service menu right