Holland Paviljoen op het ISWA World Congress

Meer artikelen
grijpkraan boven afvalberg

Wilt u uw producten of diensten voor afvalbeheer presenteren op een van de grootste afvalevenementen in Azië? En wilt u in contact komen met beslissers in de afvalsector uit Maleisië, de ASEAN-regio en andere delen van de wereld? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de expositie bij het ISWA World Congress, van 22 tot en met  24 oktober in Kuala Lumpur, Maleisië.

Het World Congress van de International Solid Waste Management Association (ISWA) is de grootste conferentie op het gebied van duurzaam afvalbeheer ter wereld. Het is een evenement waar beslissers, denkers, beleidsmakers en praktijkmensen uit de afvalsector bijeenkomen voor kennisuitwisseling en samenwerking.

Expositie

Gelijktijdig met het congres vindt op dezelfde locatie een afvalmanagementexpositie plaats. Men verwacht hier naar schatting 1.200 relevante bezoekers, zowel internationale congresdeelnemers als de Maleisische afvalsector.

Deelnemen aan Holland Paviljoen

Uw deelname aan het Holland Paviljoen op de expositie - met aansluitend een matchmakingevenement, bedrijfsbezoeken en een netwerkreceptie - is een effectieve manier om nieuwe Nederlandse oplossingen en technologie te laten zien aan spelers in de Maleisische afvalsector. Het biedt exclusieve netwerkmogelijkheden met prominente stakeholders uit deze sector.

Voordelen van uw deelname:

  • Volledig verzorgde tentoonstellingsruimte bij de ISWA Exposition in het Holland Paviljoen voor maximaal 2 vertegenwoordigers van uw organisatie
  • Netwerkreceptie op de Residentie
  • Een-op-eengesprekken met stakeholders in de ASEAN-regio
  • 2 bedrijfsbezoeken aan relevante stakeholders in de Maleisische afvalsector

Programma

DatumOnderdeel
Maandag 22 oktoberOchtend: Openingsceremonie ISWA World Congress
Ochtend en middag: Deelname aan de expositie
Avond: Welkomstreceptie ISWA World Congress
Dinsdag 23 oktoberDeelname aan de expositie
Woensdag 24 oktoberOchtend: Deelname aan de expositie. De expositie eindigt om 14.00 uur.
Middag: Bedrijfsbezoek*
Avond: Netwerkreceptie op de Residentie van de ambassadeur
Donderdag 25 oktoberOchtend: Matchmakingevenement om kennis te maken met relevante stakeholders in de Maleisische afvalsector.
Middag: Bedrijfsbezoek*

* Bezoeken nog nader in te vullen. Wij bekijken de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan organisaties die betrokken zijn bij afvalinzameling of recycling, een afvalstortplaats of afvalverbrandingsinstallatie.

Het programma kan nog wijzigen op basis van wensen van de deelnemers.

Verlengt u uw bezoek tot en met vrijdag 27 oktober? Dan zal de ambassade, waar mogelijk, ondersteuning bieden met het inplannen van afspraken en bezoeken. Let op: Maleisië is een islamitisch land waar het lastig kan zijn om afspraken in te plannen na het middaggebed op vrijdag.

Kosten

Deelname aan het Holland Paviljoen, het matchmakingevenement, bedrijfsbezoeken en de netwerkreceptie kost € 1.500 per bedrijf. Er is een maximum van 2 vertegenwoordigers per bedrijf. Uw reis- en verblijfkosten, transport binnen Kuala Lumpur en toegang tot het ISWA World Congress zijn voor eigen rekening.

Deelname en meer informatie

Meld u aan per e-mail vóór 31 augustus. Bij onvoldoende ruimte in het Holland Paviljoen verwerken wij de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Wilt u niet deelnemen aan de expositie maar wel aan de andere programmaonderdelen? Of heeft u vragen over het Holland Paviljoen en het aanvullende programma? Neem dan contact op met:

Nederlandse Ambassade in Maleisië 
Fiona Burger
T: +60321686208
Gayathri Vythalingam
T: +60321686205
E: KLL-EA@minbuza.nl

Kijk op de de website van het ISWA World Congress voor meer informatie over het congres.

Afval in Maleisië biedt mogelijkheden voor Nederlandse bedrijfsleven

Maleisië is een middeninkomensland met 32 miljoen inwoners. Dagelijks produceert dit land naar schatting 33 kiloton afval, waarvan het grootste deel bestaat uit organisch afval. Sinds invoering van de Solid Waste and Public Cleansing Management Act in 2011 zet Maleisië zich in voor een schonere afvalsector. Hierin staan recycling en het verbod op onhygiënische stortplaatsen centraal. Voornemens voor het openen van nieuwe, hygiënische stortplaatsen en een groeiende interesse vanuit de industrie voor afval mining, bieden mogelijkheden voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Service menu right