Informatiebijeenkomst GlobalStars Brazilie

Meer artikelen
Zakenmensen schudden elkaar de hand in de hal van een vliegveld

Bent u bezig met het ontwikkelen van technologie voor nieuwe producten, processen of diensten? Werkt u daarbij samen met Brazilië of wilt u dat gaan doen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst over de GlobalStars oproep Brazilië  

Deze informatiemiddag is bedoeld voor:

  • Mkb’ers die al actief bezig zijn met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, processen en diensten én samenwerken met Brazilië.
  • Andere bedrijven, kennisinstellingen en universiteiten die interesse hebben in starten van samenwerking met Brazilië om nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen

Nederlandse bedrijven kunnen samen met een Braziliaanse partij een gezamenlijk projectvoorstel indienen. Nederlandse onderzoeksorganisaties kunnen als partner deelnemen.

Programma

15.30 uur Ontvangst en welkom door Arnold Meijer - RVO.nl
15.45 uurToelichting op het GlobalStars instrument en de oproep met Brazilië door Willemien van Asselt – RVO.nl
16.15 uurUitrol van de oproep (praktische zaken, wanneer gaat wat gebeuren, procedure, budget, criteria)
16.45 uurMogelijkheid voor stellen van vragen
17.00 uurAfsluitend drankje en mogelijkheid tot spreken van adviseurs


Deelnemen

Bent u een innovatief mkb’er met interesse in R&D samenwerking met Brazilië? Meld u zich dan aan.  

Meer informatie

Lees meer over de oproep Brazilie. U vindt op deze pagina ook een handige factsheet.

Voor vragen neemt u contact op met Willemien van Asselt (willemien.vanasselt@rvo.nl) of Arnold Meijer (arnold.meijer@rvo.nl).

Over GlobalStars

GlobalStars is een initiatief van EUREKA, waarbij meerdere EUREKA-landen gezamenlijk optrekken richting innovatieve economieën buiten het Eurekanetwerk. GlobalStars is bestemd voor alle organisaties die marktgerichte R&D uitvoeren. Voor hun projecten ontvangen zij financiële ondersteuning via de nationale overheid van ieder deelnemend land.
Met GlobalStars stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat het Nederlandse bedrijfsleven en onderzoeksorganisaties om marktgerichte R&D uit te voeren met partners uit innovatieve economieën buiten Europa. Het doel is economische groei en oplossingen voor economische, strategische en maatschappelijke vraagstukken.

Service menu right