Kom netwerken op het Francophone Africa Business Forum

Meer artikelen
netwerken bij africa business forum

Bent u ondernemer op het gebied van landbouw? En wilt u contacten leggen in Franstalig Afrika? Kom dan op 19 juni 2018 naar het Francophone Africa Business (FAB) Forum in Den Haag.

De Nederlandse Ambassade in Mali en het Netherlands-African Business Council (NABC) organiseren het FAB Forum. Franstalig Afrika is voor Nederlandse ondernemers een nog niet erg vanzelfsprekende regio om in zaken te doen, terwijl er wel kansen liggen op het gebied van landbouw.

150 Afrikaanse landbouwondernemers

Deze vierde editie van het FAB Forum gaat over duurzame waardeketens in de landbouw. Meer dan 150 landbouwondernemers uit Franstalig Afrika nemen eraan deel. 'Agripreneurs' vertellen tijdens het forum over hun succesvolle bedrijven in deze regio. Verder zijn er workshops en een matchmaking event.

Bedrijven uit Mali, Niger, Burkina Faso en andere landen in de regio zijn bij ons op zoek naar specifieke kennis en producten. Denk daarbij vooral aan landbouwmachines, zaden, eendagskuikens, veevoer, kunstmest en toepassingen voor verpakkingen.

RVO.nl is ook vertegenwoordigd tijdens dit evenement.

Deelname en meer informatie

Deelname kost € 195. Bent u lid van de NABC? Dan krijgt u € 100 korting. Meld u aan.

Een uitgebreid programma vindt u op de website van het Francophone Africa Business Forum.

Heeft u vragen over dit evenement? Neem dan contact op met:

Netherlands-African Business Council
Maloe de Reuver
E: maloe.dereuver@nabc.nl

Service menu right