Save the date: Waste Expo in Melbourne 1 t/m 4 oktober 2018

Meer artikelen
afvalberg

Bent u actief in de afvalverwerking en heeft u de ambitie internationaal uit te breiden? Noteer dan 1 tot en met 4 oktober 2018 in uw agenda en meld u aan voor het Holland Paviljoen op de Waste Expo in Melbourne.

Op 3 en 4 oktober vindt de grootste afvalverwerkingsbeurs van Australië plaats in Melbourne. De Waste Expo richt zich op de volgende onderwerpen:

  • Stortplaatsen en verwerkingsstations;
  • Afvalinzameling, recycling;
  • Energie uit afval.

Holland Paviljoen

Het Nederlandse ambassadenetwerk organiseert op de Waste Expo een Holland Paviljoen voor Nederlandse bedrijven. In dit paviljoen kunt u tegen een gereduceerd tarief ruimte huren voor een stand van uw bedrijf. Een uitgelezen kans om uw kennis, initiatieven en innovaties te presenteren aan de circa 3.500 bezoekers van de beurs.

Aanvullend programma

Bij voldoende belangstelling organiseert het ambassadenetwerk voorafgaand aan de afvalverwerkingsbeurs een tweedaags aanvullend programma op 1 en 2 oktober in Sydney. Het doel van dit programma is Nederlandse partijen in contact te brengen met mogelijke Australische partners.

De afvalverwerkingsmarkt in Australië

Afvalverwerking heeft hoge prioriteit bij Australische overheden. Eerder werd afval deels verscheept naar China, maar door veranderingen in de Chinese wetgeving is dit nu minder makkelijk. De afvalverwerkingsmarkt is mede daardoor sterk in ontwikkeling. Er is dus veel belangstelling voor bedrijven die innovatieve oplossingen bieden.

Kosten en deelname

Voor deelname aan dit evenement gelden verschillende prijzen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal m2 dat u nodig heeft voor de stand.

Aanmelden kan tot en met 7 september 2018. Stuur hiervoor een e-mail naar het Consulaat-Generaal in Sydney.

Meer informatie

Bekijk de website van Waste Expo Australië voor meer informatie over de beurs.

Wilt u meer weten over het Holland Paviljoen? Stel uw vragen via:

Consulaat-Generaal in Sydney
E: SYD-EZ@minbuza.nl

Service menu right