Training sociaal design energie innovaties - 9 november

Meer artikelen
b2b meetings

Heeft u vaak te maken met projecten die vastlopen op weerstand of een gebrek aan betrokkenheid? Sociale innovatie helpt u op weg door bewezen theorieën over het gedrag van mensen toe te passen in de praktijk.

Topsector Energie biedt met het ‘MVI-E Skills Lab’ in het najaar van 2018 een serie trainingen aan op het gebied van sociale innovatie. Het Lab richt zich op mensen die werken aan innovatieve projecten en trajecten in de energietransitie.

Door partijen vanaf de start bij uw project te betrekken, kan weerstand afnemen of zelfs veranderen in positieve energie. Hierdoor kunt u projecten sneller realiseren.

Voor wie?

Technici, beleidsmedewerkers, juristen en financiële specialisten.
Programma

Tijdens de training komen er methoden aan bod die u op weg helpen om stakeholders bij uw energie innovatie te betrekken.

Programma

Het trainingsprogramma in het voorjaar zat snel vol en is erg positief beoordeeld door de deelnemers. Daarom biedt MVI-e in het najaar dezelfde trainingen aan:

  • Stakeholder- en conflictmanagement – Vrijdag 9 november
  • Marc Rijnveld, UvA Public Mediation Programma
    Hoe breng ik alle partijen en hun belangen en alternatieven in kaart, waardoor ik mijn project kan leiden richting medewerking in plaats van weerstand?

    “In de energietransitie ben je altijd afhankelijk van elkaar. De mate van inter- afhankelijkheid wordt bepaald door de mate waarin partijen elkaar nodig hebben om hun eigen doelen te realiseren , en de alternatieven die ze hierin hebben. Je moet luisteren om te weten wat de ander nodig heeft en hoe ver hij/zij dus kan gaan”

Meld u aan

Voor deze trainingssessie meldt u zich aan via het registratieformulier.

 

Meer weten?

Service menu right