verslag: Webinar: Subsidieregeling Beleidsexperiment CO2-reductie industrie

Meer artikelen
CO2-reductie industrie

U kunt het webinar Subsidieregeling Beleidsexperiment CO2-reductie industrie terugkijken.

 

Tijdens dit webinar informeerden wij belangstellenden over Subsidieregeling Beleidsexperiment CO2-reductie industrie. Hoe werkt het en welke projecten kunt u indienen. U kunt direct uw vragen stellen en wij geven ter plekke de antwoorden op uw vragen.

U hoort alles over alle relevante details en ontvangt u tips voor het indienen van een projectvoorstel. Als er iets niet duidelijk is, kunt u direct een vraag stellen. Na afloop bent u helemaal klaar om van de regeling gebruik te maken. De datum van het webinar is bewust gesteld op de dag voor verwachte de opening van de regeling.

 
Begin mei 2018 opent de regeling ‘Beleidsexperiment CO2-reductie industrie’. Met deze regeling stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat pilot- en demonstratieprojecten die bijdragen aan het kosteneffectief reduceren van de CO2-emissies (49% in 2030) in de industrie.
 
Er bestaan in de industrie vele initiatieven om tot CO2-reductie te komen. De overheid wil helpen om deze initiatieven te versnellen.

Service menu right