Zakendoen met de Verenigde Naties tijdens EUPF

Meer artikelen
New York-skyline met VN-gebouw header nieuws

Wilt u zakendoen met de Verenigde Naties (VN)? Kom dan op 9 en 10 april 2018 naar het European Union Procurement Forum (EUPF) in New York. Dit forum is hét jaarlijkse evenement over aanbestedingsopdrachten bij de VN.

Op dit forum kunnen bedrijven die geïnteresseerd zijn in opdrachten bij de VN in 1-op-1-gesprekken kennismaken met de inkoopexperts van VN-organisaties en met vele andere strategische partners.

Sectoren

Dit jaar ligt de focus op de sectoren:

  • IT, Cybersecurity and Smart Peacekeeping;
  • Waste Management and Power Generation;
  • Environmental Management, Water Sanitation and Purification;
  • Logistics and Transportation;
  • Construction and Engineering.

Deelnemen en meer informatie

Meer informatie over het European Union Procurement Forum 2018 vindt u op de website van EUPF. Daar kunt u zich ook registeren voor het forum. Kosten zijn € 975 per deelnemer. U kunt met maximaal 3 medewerkers van uw bedrijf deelnemen. Er zijn beperkte plaatsen, dus meld u snel aan.

Bent u actief in een van deze sectoren en wilt u weten of deelname voor u interessant is? Of wilt u meer weten over zakendoen met de VN in het algemeen? Neem dan contact op met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl):

Derk Bonthuis
E: derk.bonthuis@rvo.nl of
Corinne Abbas
E: corinne.abbas@rvo.nl

Over EUPF

Jaarlijks organiseren de Europese vertegenwoordigingen bij het VN-hoofdkwartier in New York een forum waar Europese bedrijven kunnen kennismaken met de inkoop- en aanbestedingsexperts van de verschillende VN-organisaties.

De verschillende organisaties van de Verenigde Naties (onder andere UNDP, UNICEF, UNOPS en UNFPA) besteden jaarlijks voor ruim $ 5 miljard aan goederen, diensten en constructiewerken. De opdrachten van deze VN-organisaties worden via Global Marketplace aanbesteed. Om mee te kunnen doen aan een aanbesteding moet u zich eerst inschrijven.

Service menu right