2,2 miljoen euro beschikbaar voor subsidie Waterstof

Meer artikelen
Waterstof

Gepubliceerd op: 9 oktober 2018 | Gewijzigd op: 9 oktober 2018

Op 10 oktober opent de subsidieregeling Waterstof. Wanneer u als ondernemer samen werkt aan innovatieve projecten met waterstof als energiedrager, dan komt u in aanmerking voor deze regeling.

Waterstof draagt bij aan een klimaatneutraal energiesysteem. Deze koolstofvrije energiedrager biedt meerwaarde in de industrie, verkeer en vervoer, scheepsvaart, gebouwde omgeving en in de energiesector.

Openstelling

U kunt van 10 oktober t/m 6 november 17.00 uur uw aanvraag indienen via mijn.rvo.nl. Er is 2,2 miljoen euro beschikbaar. Alle informatie en actuele formulieren vindt u op mijn.rvo.nl en op RVO.nl.
 

Projectidee toetsen

Wilt u zeker weten of u in aanmerking komt voor deze subsidie? Laat dan van tevoren uw projectidee toetsen bij de adviseurs van RVO.nl. Mocht uw projectidee niet aan de voorwaarden voldoen, dan ontvangt u suggesties voor andere subsidiemogelijkheden voor zover van toepassing op uw project.

Achtergrond

De subsidieregeling Waterstof maakt deel uit van de subsidieregelingen voor energie- en klimaatinnovaties binnen de Topsector Energie. Deze regelingen maken Nederland schoner en economisch sterker. Ook gaat het over energiebesparing en slimme inpassing.

Meer weten?

Service menu right