Service menu right

Geef uw internationale activiteiten een boost met de Kickstartvoucher

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 26 juni 2020 | Gewijzigd op: 29 juni 2020

Heeft u een mkb-bedrijf en zijn uw internationale activiteiten geraakt door de coronacrisis? Bent u hiervoor op zoek naar oplossingen? Dan is de Kickstartvoucher iets voor u.

Deze voucher geeft u korting op de inhuur van een externe adviseur. Samen maken jullie een stappenplan om de gevolgen van de COVID19-pandemie voor uw bedrijf te beperken.

Bekijk de animatievideo: Kickstartvoucher in een notendop

Vergoeding

Met de online voucher betaalt u een adviseur die u zelf kiest. De voucher is goed voor 80% van de kosten en bedraagt maximaal € 2.500 exclusief btw.

Uitbreiding Vouchers Internationaal Ondernemen

Wilt u uw product verkopen in het buitenland en heeft u hulp nodig? Dan kunt u ook gebruikmaken van de hieronder genoemde vouchers. U ontvangt korting of een vergoeding bij de inhuur van een adviseur. Deze vouchers zijn in 2020 uitgebreid, maar nog niet allemaal in te zetten door coronabeperkingen. De nu in te zetten vouchers in het kort:

  • Coachingsvoucher: Coaching is de basis, daar start u mee. Niet alleen starters, maar ook meer ervaren ondernemers komen nu in aanmerking voor het inhuren van een coach.
  • Kennisvoucher: U wilt na een coachingstraject verder met uw internationaliseringsplannen. Naast het inhuren van een adviseur, kunt u deze voucher nu ook inzetten om marktonderzoek te doen.
  • (Nieuw) Voucher marktentree: U heeft al kennis opgedaan – eventueel met gebruik van een kennisvoucher – en wilt hiermee concreet aan de slag.

Meer weten?

Lees meer over de Vouchers Internationaal Ondernemen op onze informatiepagina’s:

Internationaal zakendoen in tijden van corona

Met de versoepeling van de maatregelen gaat ook internationaal ondernemen richting het nieuwe normaal. RVO ontwikkelt diensten en producten om ondernemers daarbij te ondersteunen. De kickstartvoucher is een van de eerste voorbeelden. Meer over onze corona-dienstverlening leest u op de pagina Coronavirus. Wilt u meer weten over de resultaten van de ondersteuning aan internationaal opererende ondernemers? Lees dan de rapportage Internationaal zakendoen in tijden van corona.