Schrijf u nu in voor de MKB Export Award 2018

Meer artikelen
gedeelte van het mkb award logo

Bent u een mkb-ondernemer met internationale ambities? Schrijf u nu in en maak kans op de MKB Export Award 2018. De Award - dit jaar alweer de zesde editie - ondersteunt ondernemers die de potentie hebben om succesvol de grens over te gaan of hun bestaande internationale activiteiten uit te breiden.

De Award is een initiatief van MKB-Nederland, TNT en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met Language Institute Regina Coeli.

Steun in de rug voor winnaar

De MKB Export Award geeft ondernemers met internationale ambities een stevige steun in de rug. De winnaar krijgt het volgende:

  • exportcheque (tegoed voor transportkosten) t.w.v. € 15.000 van TNT;
  • jaarlidmaatschap van MKB-Nederland;
  • zakenpartnerscan van RVO.nl;
  • 3-daagse persoonlijke taaltraining in een taal naar keuze bij Language Institute Regina Coeli.

Award winnaar 2017

De winnaar van vorig jaar, Paper on the Rocks van Anne Pleun van Eijsden, heeft de prijs gebruikt om nieuwe Europese markten aan te boren. Anne vertelt: ''In Duitsland zien we veel vraag naar onze notitieboeken, gemaakt van steenafval. In Frankrijk merken we veel enthousiasme voor duurzame alternatieven en in Zuid-Europa zijn veel andere B Corp-bedrijven gevestigd.''

B Corp

B Corporation, afgekort B Corp, is een internationaal duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven die voldoen aan hoge eisen op het gebied van sociale- en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid. B Corp-bedrijven, zoals Paper on the Rocks, behoren tot 'the champions league for future proof companies'.

Inschrijven tot 18 januari 2019

Ondernemers kunnen zich inschrijven voor de MKB Export Award 2018 op mkbexportaward.nl. Geef aan welke (nieuwe) markt(en) u wilt betreden en met welk product. Motiveer ook uw internationale ambities. Inschrijven kan tot 18 januari 2019, 12:00 uur.

In februari 2019 selecteert een deskundige jury de winnaar, op grond van het profiel, de internationale plannen en de motivatie van de deelnemers. In maart 2019 wordt de winnaar bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie op mkbexportaward.nl.

Service menu right