Zakelijke kansen in Niger

De economie van Niger centreert zich rondom landbouw voor eigen gebruik en vee. Daarnaast beschikt het land over een aantal grote uraniumreserves. Uranium vormt het belangrijkste exportproduct, de handel in vee komt op de tweede plaats.

Marktrapporten met kansrijke sectoren

RVO.nl en het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's), Innovatie Attachés en landbouwraden publiceren rapporten over kansrijke sectoren in het buitenland.

Op dit moment zijn er geen actuele sectorrapporten over Niger.

Projecten

Jaarlijks besteden internationale organisaties zoals de Wereldbank en de Europese Unie miljarden euro's aan projecten. Uit deze projecten komen zeer veel opdrachten. Hier liggen zakelijke kansen voor u.

Bekijk projecten en aanbestedingen (tenders) van deze organisaties op Netvibes. Ook op de website Development Business van de Verenigde Naties vindt u veel projecten en tenders. Om deze informatie te bekijken (en om goed te kunnen zoeken), moet u zich wel abonneren op deze site. Een abonnement kost rond de 600 Amerikaanse dollar per jaar.

Op de website Aiddata.rvo.nl vindt u een overzicht van projecten in Niger, die RVO.nl uitvoert in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken. U kunt filteren op onder meer locatie, sector en programma.

Service menu right