Watersector wereldwijd

Bent u internationaal actief in de watersector? Via deze pagina vindt u per doelgroep informatie over netwerken en contacten, subsidie- en financieringsmogelijkheden. Daarnaast leest u hoe de Nederlandse overheid uw belangen in het buitenland behartigt.

Doelgroepen

Bekijk welke financieringsmogelijkheden er voor u zijn, van welke netwerken u gebruik kunt maken, en hoe de overheid uw belangen behartigt.
Wat heeft uw ngo nodig om waterprojecten te realiseren in het buitenland? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? Bekijk de verschillende mogelijkheden.
Welke mogelijkheden hebben kennisinstellingen op het gebied van water in het buitenland? Bekijk meer informatie en de verschillende financieringsmogelijkheden.
Wilt u als waterschap meewerken aan internationale waterprojecten? Lees meer over belangenbehartiging in het buitenland en de verschillende financieringsmogelijkheden.
Bekijk welke financieringsmogelijkheden er zijn voor uw bedrijf, van welke netwerken u gebruik kunt maken, en hoe de overheid uw belangen behartigt.
Werkt u op een ambassade? En beoordeelt u projecten, onderhoudt u relaties, adviseert en informeert u partijen in de watersector? Onze informatie helpt u daarbij.

Service menu right