Service menu right

Contact

Heeft u vragen over duurzaam, agrarisch, innovatief of internationaal ondernemen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon of social media.

Telefoon: 088 042 42 42

U kunt ons bellen op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. Als u ons belt, hoort u een keuzemenu.

088-nummer

Wij maken gebruik van een 088-bedrijfsnummer. De kosten voor het bellen naar een 088-nummer zijn hetzelfde als bellen naar een gewoon vast telefoonnummer. Wilt u inzicht in de kosten? Bekijk dan de website van uw aanbieder.

Bellen vanuit het buitenland

Als u vanuit het buitenland wilt bellen met RVO.nl, dan kunt u het volgende nummer kiezen: +31 70 379 80 00.

E-mail

Stel uw vraag via ons contactformulier. Na het versturen van het formulier ziet u meteen een bevestiging in het scherm. Wij streven naar een reactie binnen 2 werkdagen.

Chatbot Robin

Vragen over bedrijfsoverdrachten kunt u ook stellen aan de Chatbot. Chatbot Robin is onze virtuele assistent die makkelijke vragen over bedrijfsoverdrachten voor agrarische ondernemers beantwoordt. U vindt de chatbot op de pagina Bedrijfsoverdracht.

Vestigingen

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) heeft vestigingen in Assen, Den Haag, Deventer, Roermond, Utrecht en Zwolle. Bekijk de adresgegevens.

Bezoekt u een van onze vestigingen? Denk dan aan een geldige Rijkspas of een geldig identiteitsbewijs (paspoort, nationale identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument). Bij de rijksoverheid geldt een identificatieplicht.

Social media

RVO.nl is actief op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Een vraag over onze diensten of regelingen? Stel ze aan ons webcareteam.

Laat een medewerker met u meekijken

Eén van onze medewerkers kan met u meekijken op uw scherm. Zo kunnen wij u makkelijker op weg helpen. Wij zien alleen het scherm dat u ook ziet. Wij nemen niet uw computer over. Onze medewerker zal u vragen op de volgende link te klikken: Start meekijken. Daarna volgt u de instructies van onze medewerker.

Persvragen

Bent u een vertegenwoordiger van de media? Neemt u dan contact op met een van onze woordvoerders.

Aanvragen voorlichter/spreker

RVO.nl geeft graag voorlichting over diverse onderwerpen. Wilt u voor uw bijeenkomst een spreker van ons uitnodigen? Dan kunt u hiervoor een aanvraag doen. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Studenten

Voor studenten biedt RVO.nl een bron van informatie aan via de website. Een goed voorbeeld hiervan is het thema Internationaal ondernemen met actuele informatie over internationaal zakendoen in het algemeen, landeninformatie en buitenlandse wet- en regelgeving.

Hebt u als student aanvullende informatie nodig of toegang tot een databank voor een opdracht van een bedrijf? Stuur dan een e-mail met daarin de volledige adresgegevens van het bedrijf en de naam met contactgegevens van de stagebegeleider.