Social media

RVO.nl is actief op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube. Blijf op de hoogte van ons nieuws, onze subsidies & regelingen, onze evenementen en nog veel meer.

Een vraag over onze diensten of regelingen? Stel ze aan ons webcareteam via de socialmediakanalen van RVO.nl.

Deel uw RVO.nl-verhaal

Op onze social media delen wij graag de verhalen van onze klanten. Zo kunnen wij iets extra’s betekenen voor u, en tegelijkertijd andere bedrijven inspireren. Heeft u dankzij onze hulp bijvoorbeeld succesvol zaken kunnen doen in het buitenland, een grote energiebesparingsmaatregel kunnen nemen, of is de innovatie die u met onze steun ontwikkelde genomineerd voor een award? Laat het ons weten met een ‘mention’ op één van onze socialmediakanalen.

Twitter

Blijf snel en eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws van en over RVO.nl. We tweeten regelmatig over onze regelingen en activiteiten. Volg ons op het algemene RVO.nl Twitteraccount of kies voor een van onze thema-accounts duurzaam, agrarisch, innovatief of internationaal ondernemen:

Facebook

Like Rijksdienst voor Ondernemend Nederland of Internationaal Ondernemen en blijf op de hoogte van de producten en diensten van RVO.nl.

LinkedIn

Ontdek op LinkedIn meer over RVO.nl en onze producten en diensten.

YouTube

Op YouTube geven we in video’s uitleg over onze producten en diensten en laten we ondernemers aan het woord over hun ervaringen met RVO.nl.

Service menu right