Onze organisatie

De Rijksoverheid zet zich in voor een uitstekend ondernemersklimaat. Ministeries stippelen daar beleid voor uit. De taak om dit beleid uit te voeren ligt bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Ondernemend Nederland kan bij ons terecht met vragen op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Onze specialisten maken zich dag in dag uit sterk om ondernemende Nederlanders en beleidsmedewerkers vooruit te helpen. Wij bieden voorlichting en advies, financiering, de juiste contacten of gewoon een goed gesprek. We stellen regelingen op, voeren ze uit en zorgen dat wetten en regels worden nageleefd.

RVO.nl is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Doelgroepen

Iedereen die een bijdrage wil leveren aan een economisch sterker en duurzamer Nederland zien wij als ondernemend Nederland.

Doelgroepen van RVO.nl

Werkt u binnen uw gemeente aan verduurzaming, energietransitie en milieu? RVO.nl kan u daarbij helpen. Via onze pagina Gemeenten vindt u een selectie van onze regelingen en programma's.

Organogram

Onze organisatie bestaat uit verschillende directies en afdelingen. Bekijk ons organogram (pdf).

Onze directie

Quotes van de RVO.nl directie

Jaarcijfers

Op Rijksfinanciƫn.nl vindt u de omzet van RVO.nl, en het aantal fte's per jaar. Zoek op 'Rijksdienst voor Ondernemend Nederland', of klik links op 'Economische Zaken en Klimaat' en daarna rechts op 'RVO'.

In onderstaande download vindt u onze jaarverantwoording per 31 december 2017.

Service menu right