Werken bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Word jij onze enthousiaste, nieuwe collega die met ons werkt aan een duurzaam, innovatief, internationaal en agrarisch Nederland?

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert ondernemend Nederland met financiële bijdrages, netwerken en kennis. Als medewerker van RVO.nl help je mee Nederland concurrerender maken. Je draagt bij aan het creëren van een gelijk en kansrijk uitgangspunt voor bedrijven, kennisinstellingen, maar ook voor andere overheden. Hiermee komt ondernemend Nederland vooruit. Kortom, bij RVO.nl ondersteun je ondernemerschap.

Hoe doe je dat?

Je brengt beleid in praktijk. Beleid gericht op het versterken van de Nederlandse economie en het duurzamer maken van de maatschappij. Daarbij ben je de ogen en oren van onze opdrachtgevers. Je biedt onze klanten producten en diensten aan, waaronder: voorlichting en advies, financiële regelingen, wet- en regelgeving, netwerken, hulp bij het vinden van zakenpartners.

Wil je weten hoe die praktijk er uitziet? Lees dan de verhalen van onze medewerkers die zich met internationaal ondernemen bezighouden.

Vacatures

Enthousiast over RVO.nl? Bekijk dan onze vacatures op:

Staat jouw droombaan er niet bij? Dan is jouw open sollicitatie welkom via solliciterenrvo@rvo.nl.

RVO.nl als werkgever

Het succes van RVO.nl staat of valt met hoe we onze medewerkers inzetten. Jij brengt je eigen talent in en krijgt volop kansen om dat verder te ontwikkelen. We streven naar een cultuur die eerlijk, open en veilig is voor iedereen.

Bekijk ook eens onze organisatiepagina op WerkenvoorNederland.nl.

Service menu right