Ons netwerk

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stelt dienstverlening aan ondernemend Nederland centraal. Dat doen wij door namens de overheid tal van programma’s en regelingen aan te bieden die ondernemend Nederland vooruit helpt om ambities waar te maken op duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal gebied.

Wij werken in binnen- en buitenland samen met overheden, ambassades, kennis- en financiële instellingen, internationale organisaties en tal van andere partnerorganisaties.

Hieronder vindt u ons grote netwerk en samenwerkingsverbanden.

netwerk van RVO.nl

Uitgelicht

Digitale Ondernemersplein

Ondernemers kunnen op het digitale ondernemersplein terecht voor alle informatie van de (semi)overheid om slagvaardig te kunnen ondernemen en innoveren. Het is een samenwerkingsverband van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en RVO.nl.

Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel (KvK) en RVO.nl werken samen aan een goed ondernemersklimaat en een economisch sterk en duurzaam Nederland. De KvK verzorgt de primaire dienstverlening en RVO.nl voert specifieke instrumenten uit voor diverse opdrachtgevers.

Higherlevel.nl

Higherlevel.nl is een ondernemersforum waar ondernemers en experts uit zowel de private als de publieke markt elkaar helpen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat financiert deze virtuele ontmoetingsplaats.

Service menu right