Onderhoud en meldingen

We streven naar optimale dienstverlening voor ondernemers. Soms gaat daarbij iets mis of is onderhoud nodig. We informeren u hier graag over. Op deze pagina vindt u informatie over regulier onderhoud aan onze applicaties. Hier staat ook welke actuele storingen en onderhoudswerkzaamheden er zijn, wat dit voor u betekent en hoe wij de overlast tot een minimum beperken.

Mijn.rvo.nl

Er zijn op dit moment geen meldingen.

eLoket

Er zijn op dit moment geen meldingen.

Gecombineerde opgave en/of Mijn percelen

Elke dinsdagavond tot en met 8 mei is er tussen 18.00 en 20.00 uur een onderhoud gepland. Mijn percelen en de Gecombineerde opgave zijn dan niet beschikbaar.

Wij proberen het onderhoud voor u zo kort mogelijk te houden. Is het onderhoud al voor 20.00 uur afgerond? Dan zijn Mijn percelen en de Gecombineerde opgave eerder beschikbaar.

Energielabel

Er zijn op dit moment geen meldingen.

CITES

Er zijn op dit moment geen meldingen.

I&R-systemen

Op zaterdag 21 april voeren wij tussen 12.00 en 16.00 uur technisch onderhoud uit aan het I&R-systeem. U kunt dan geen gebruikmaken van de meldkanalen van I&R. Onze excuses voor het ongemak.

Betalingsrechten

Vanwege onderhoud is het register betalingsrechten op maandag 23 april tussen 9.00 en 13.00 uur niet beschikbaar. Hierdoor kunt u tijdelijk uw gegevens niet bekijken en geen betalingsrechten overdragen. Onze excuses voor het ongemak.

Octrooisystemen

Het Nederlandse octrooiregister is overgegaan op een nieuw systeem (Benelux Patent Platform). Hierdoor ziet het register er anders uit dan u gewend bent.

Wij werken er hard aan om de ontstane achterstanden zo snel mogelijk weg te werken. Als u vragen heeft, kunt u ons bereiken via octrooicentrum@rvo.nl of 088 042 42 42 (kies 5 en dan 3).

Problemen met openen pdf-documenten

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) werkt voor veel subsidieregelingen met interactieve pdf-formulieren.

Lukt het u niet om een pdf te openen? Dan ligt dat vaak aan de instellingen van uw eigen browser. De oplossingen hiervoor leest u op de pagina Problemen met pdf-documenten openen.

Service menu right